Kevään vesillelaskut 2022


Jatkamme aloittamaamme käytäntöä, eli nostot tapahtuvat ainoastaan KAHTENA viikonloppuna. Päivät ovat pe ja la. Vaihtoehtoja on silloin yhteensä neljä, joten kaikille pitäisi kyllä löytyä sopiva päivä. Traktorikuski on samoina päivinä tarvittaessa (muista valita varauskalenterista mikäli tarvetta) paikalla eikä tule muina päivinä kuljettamaan veneitä.

Suurin haaste tulee varmaan olemaan mastojen pystytys. Mastoja EI VOI viedä valmiiksi mastonosturin alle, vaan ne valmistellaan muualla(ei veneiden vieressä, eikä edessä) ja kuljetetaan sitten pystytettäväksi. Veneitä ei voi myöskään jättää nostolaituriin yöksi, sillä seuraavana aamuna lasketaan lisää veneitä kyljittäin. Uskon kuitenkin että hyvällä yhteistyöllä saamme tämän onnistumaan.

Mikäli joku haluaa että hänen veneeseen nostetaan masto autonosturilla, niin tämä onnistuu siten, että kyseinen vene nostetaan nostopäivän viimeisenä.

Varauskalenterista tulee vahvistus antamaasi sähköpostiin. Kalenterin laatikot ilmaisevat ainoastaan mukaan mahtuvien veneiden määrän ja kellonajoilla ei siis ole mitään merkitystä. Nostojärjestys katsotaan sitten paikan päällä.

HUOM!! Myöhäisen kevään takia sain nosturin tulemaan MYÖS SUNNUNTAINA 15.5.22. (13 ja 14 päivät varattu täyteen). Ilmoittaudu mukaan varauskalenterin kautta!

Varauskalenteriin pääset tapahtumat sivun kautta TÄSTÄ

Mikäli sinulla kysyttävää niin soittele minulle. Terv. Mika