Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

60-vuotisjuhlaristeily

21 lokakuun @ 08:45 - 21:00

Paraisten Venekerho täyttää tänä vuonna kunniakkaat 60 vuotta, ja haluamme juhlistaa tätä merkittävää virstanpylvästä unohtumattomalla risteilyllä saaristossa! Tulemme viettämään päivän merellä nauttien herkullisesta ruoasta, juomasta, juhlapuheista ja rennosta yhdessäolosta.

Risteilymme lähtee Turun satamasta Viking Linen terminaalista lauantaina 21.10.2023 klo 8:45. Aloitamme päivän herkullisella aamiaisella laivan upeissa ravintolatiloissa, jossa voimme virittäytyä tunnelmaan ja nauttia herkullisesta aamiaistarjoilusta.
Seuraavaksi järjestämme viinimaistelun, joka on tarkoitettu ensimmäisille 42 ilmoittautuneelle. Pääsette tutustumaan valikoituun viinivalikoimaan asiantuntevan sommelierin johdolla ja nauttimaan erilaisista viininmakuelämyksistä. Viinimaistelun hinta on 29 euroa per henkilö.

Iltapäivällä vaihdamme laivaa Maarianhaminassa ja siirrymme buffet-ruokailuun, jossa pääsemme herkuttelemaan monipuolisesta ja laadukkaasta ruokatarjonnasta. Buffetin antimista löytyy varmasti jokaiselle jotakin, ja voimme nauttia yhdessä hyvästä ruoasta ja seurasta.

Koko risteilyn ajan on luvassa rentoa yhdessäoloa ja mukavaa tunnelmaa. Pukukoodina on smart casual, joten pukeutumiseen voi valita tyylikkään rennon asukokonaisuuden.

Risteilyn hinta on 76 euroa per henkilö, sisältäen aamiaisen, buffet-ruokailun ja bussikuljetuksen illalla Paraisten keskustaan. Viinimaistelun hinta on 29 euroa per henkilö. Ilmoittakaa osallistumisestanne viimeistään 14.9.2023 mennessä osoitteessa paraisten.venekerho@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitkaa osallistutteko viinimaisteluun, sekä osallistujien nimet ja syntymäajat. Huomioittehan, että paikkoja on rajoitetusti viinimaisteluun, joten suosittelemme ilmoittautumaan ajoissa.

Nähdään risteilyllä!
Ystävällisin terveisin,
Sebastian Sandell
PVK Kommodori

Tiedot

Päivämäärä:
21 lokakuun
Aika:
08:45 - 21:00