Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talkoot purjeveneilijöille, mastotelineen laajennus

18 elokuun, 2019 @ 16:00 - 17 syyskuun, 2019 @ 21:00

Hyvät PVK:n purjeveneilijät, jos teillä on ollut masto säilytyksessä Sandfallin mastotelineellä, niin olette varmasti huomanneet, että teline on liian pieni ja sen käyttömukavuus ei paras mahdollinen sen täyttöasteen ja maan epätasaisuuden takia. Purjeveneiden määrä kerhossamme on kasvussa, joten asialle pitäisi jotain tehdä.

Mastojen säilytysalue on riittävän suuri kahdelle mastotelineelle ja kevään -19 aikana saimme lahjoituksena terästä ja kattopeltejä toiseen telineeseen.

Alustavana ideana on, että nykyinen teline otetaan ulos aitauksesta, pohja kaivetaan suoraksi, tasoitetaan murskeella, tehdään toinen teline, vanha ja uusi mastoteline aitaukseen. Molemmat telineet tulisi saman harjakaton alle, joka suojaa mastoja paremmin kuin nykyinen.

Kerhon budjetissa tälle ei ole suuria summia varattu, joten tämä voidaan toteuttaa, jos veneen omistajilla on mahdollisuus talkoo työhön. Työ ei vaadi erikoisosaamista ja suurin osa työstä pyritään tekemään syksyn arki-iltoina, jotta tämä ei häiritsisi veneilyä.

Työstä suurin osa tehdään Sandfallissa, työryhmä ehdottaa, että jokainen maston säilyttäjä osallistuisi talkoisiin syksyn aikana min. kaksi kertaa.

Voitko katsoa kalenteriasi ja ilmoittaa mitkä näistä ajoista sopii sinulle.

Ilmoita sitten osallistumisestasi minulle mikael.salonen1@gmail.com

Sinäkin olit varmasti yksi niistä, joiden mielenkiinto kerhotoimnnassa oli jo jäsenhakemuksessa talkootyö. Tervetuloa mukaan!

Mikael Salonen

PVK

kommodori

To 12.9 klo.16:00 ->
Ma 16.9 klo.16:00 ->
Ti 17.9  klo.16:00 ->

Tiedot

Alkaa:
18 elokuun, 2019 @ 16:00
Loppuu:
17 syyskuun, 2019 @ 21:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Sandfall