Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LYS-kilpailut ja muinaistulien yö Innamossa

26 elokuun, 2016 - 28 elokuun, 2016

Tapahtuma on PERUTTU kovan tuulen ja tästä johtuvien lukuisten poisjääntien seurauksena! Järjestäjät ilmoittavat aamun aikana kaikille ilmoittautuneille tästä henkilökohtaisesti. Toivomme kaikille veneilijöille turvallista viikonloppua!

Mahdolliset tiedustelut: seppo.abiwi@gmail.com tai 0400-740 650

 

 

Snäckvikenin laiturilla ja Airiston rannoilla kiertää huhu, että vuoden himotuin purjehduspokaali etsii uutta kotia! Menneinä vuosina mainetta niittänyt s/y Abiwi on vahvistettujen ennakkotietojen mukaan vetäytynyt kilparadoilta!!

Innamo Runt alkaa perjantaina yhteisellä grilli-illalla ja taktiikoiden hiomisella Innamossa. Itse kisa starttaa lauantaina klo 11.00. Aamulla vallitsevat sääolosuhteet vaikuttavat lopulliseen reittivalintaan, joten jokainen purjevene voi osallistua hauskaan tapahtumaan kokemukseen katsomatta! Palkintoja on luvassa niin liukkaammin liikkuvalle kuin merellä parhaiten viihtyvälle paatille 🙂

Jälkilöylyt saunassa, jonka jälkeen ilta huipentuu muinaistulien AfterSail juhliin (juhlavaatetus: vapaa, mutta pakollinen)

Ilmoittaudu 24.8.2016 mennessä Sepolle. Kerrothan samalla osallistutko spinaakkerilla/genaakkerilla. yhteystiedot: seppo.abiwi@gmail.com tai 0400-740 650

Kenen taktiikka toimii, hermo kestää ja ketä tuulet tänä vuonna suosivat? Jännittävä koko perheen purjehduskilpailu ja tunnelmallinen muinaistulien yö 26-28.8.2016 Innamossa! Lämpimästi tervetuloa!!

 

Tiedot

Alkaa:
26 elokuun, 2016
Loppuu:
28 elokuun, 2016
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Innamo

Vastaa