Uudet kunniajäsenet ja vuosikokous 2023

PVK:n vuosikokous pidettiin 12. joulukuuta Sandfallissa. Paikalle oli saapunut 21 kerholaista. Vuosikokouksen tarkoituksena on päättää kulunut kausi ja avata uusi. Niinpä asialistalla oli ns. pakollisia vuosikokousasioita eli toimintakertomus, toiminnan tarkastuskertomus ja tilinpäätös 2023. Tilikauden tulos on noin 12 000 euroa ylijäämäinen.

Tilinpäätöksen lisäksi päätettiin toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta vuodelle 2024. Maksuihin tulee joitakin muutoksia. Jatkossa kerhon liittymismaksu on sama 300 euroa riippumatta siitä, missä jäseneksi liittyvä asuu. Lisäksi päätettiin luopua traktorin käytön maksuista yhteisnostojen ja -laskujen yhteydessä. Nämä katetaan jatkossa talvisäilytyksen maksuilla, esimerkiksi ulkoalueella perusmaksua korotetaan 3 eurolla ja neliöhintaa 22 sentillä.

Vuosikokous valitsi uudeksi kommodoriksi Sakari Karhuvaaran, varakommodorina jatkaa Mika Forsman. Muut johtokunnan jäsenet ovat Johannes Lahti, Heikki Tuominen, Kim Hiekkanen, Esa Töykkälä, Kari Ranta-aho, Pentti Aaltonen ja Reijo Karlsson sekä varajäseninä Atte Mattlar ja Mikko Airaksinen.

Kokouksessa keskusteltiin myös kerhon kiinteistöjen huolto-ohjelmasta. Korjausvelkaa on tullut mm. Innamon osalta ja korjaukset vaativat useammalle vuodelle ulottuvaa ohjelmaa.

Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä, väistyvä kommodori Sebastian Sandell jakoi kerhon viirit uusille kunniajäsenille, joita ovat Juha Rasinkannas, Heikki Tuominen, Hannu ja Kirsti Lehtiö, sekä Mikael Salonen. Onneksi olkoon!