Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kauden 2020 katsastukset

5 toukokuun, 2020 @ 08:00 - 17:00

Poikkeustilanteen vuoksi katsastustapahtumat on peruttu tältä vuodelta. Runkokatsastuksia voidaan edelleen tehdä varovaisuutta ja turvaetäisyyksiä noudattaen. SPV:n ohjeistuksen mukaisesti vuosikatsastus tehdään ensisijaisesti etänä, niin että veneilijä ja katsastaja muodostavat kuvayhteyden matkapuhelimillaan.

Ota yhteyttä katsastajaan ja sovi hänen kanssaan katsastuksen suorittamisesta ja ajankohdasta. Katsastajat ovat valmistautuneet olemaan käytettävissä etenkin seuraavina, alunperin laiturikatsastustapahtumiksi kaavaituina iltoina:

  • to 7.5 klo 18 alkaen
  • ti 19.5 klo 17 alkaen
  • ke 3.6 klo 17 alkaen
  • ti 16.6 klo 17 alkaen

Veneilijä valmistelee veneen huolellisesti katsastusta varten niin, että hän pääsee puhelimensa kameralla katsastettaviin kohteisiin vaivatta. Katsastaja tarkistaa videoyhteydellä veneen ja varustuksen tarvittavalla tarkkuudella, kuten vuosikatsastuksessa. Mikäli näin tapahtuva katsastus ei ole teknisistä tai muista syistä mahdollinen, sopivat veneilijä ja katsastaja vuosikatsastuksen suorittamisesta muilla keinoin.

Kun vuosikatsastus on tehty, veneilijä kirjoittaa katsastuslomakkeen ja venetodistuksen sovittuun kohtaan katsastusluokan, päiväyksen ja tekstin ”etäkatsastus” ja lähettää valokuvan osoitukseksi, että näin on tehty.

Katsastaja merkitsee katsastuksen suoritetuksi SPV:n rekisteriin (Suuli) ja sopii veneilijän kanssa katsastustarran toimittamisesta sekä maksun suorittamisesta. Tämän jälkeen veneessä voi käyttää seuran lippua.

Tiedot

Päivämäärä:
5 toukokuun, 2020
Aika:
08:00 - 17:00
Tapahtumaluokka: