Kevään vesillelaskut veneille

Ponttoonisillan korvaamista sillalla on pitkään odotettu ja vihdoin on työt saatu alkuun. Valitettavasti tämä kuitenkin tietää meille vähän pitempää kiertämistä Sandfalliin mutta ensi vuoden syksyllä pitäisi olla valmista. Nosturiautolla kiertäminen onkin sitten vähän hitaampaa ja hankalampaa. Tästä johtuen, tulee Viemerön nosturi AINOASTAAN kahtena viikonloppuna nostamaan veneitä veteen. Päivät ovat pe. la ja su. Vaihtoehtoja on silloin yhteensä kuusi, joten kaikille pitäisi kyllä löytyä sopiva päivä. Traktorikuski on samoina päivinä tarvittaessa paikalla eikä tule muina päivinä kuljettamaan veneitä.

Kirjalan sillan huono kunto aiheuttaa puolestaan haasteita Simolan suurelle nosturille. Vastapainot pitäisi kuljettaa erikseen Sandfalliin ja sillan ylittäminen vaatii erikoiskuljetusluvan, joka tietenkin maksaa paljon. Tästä koituisi niin suuri lisäkustannus, ettei tämä ole meille kannattavaa. Olen siksi tilannut suuren (suurempi kuin Viemerön) autonosturin paikalla, joka kykenee nostamaan myös kerhon kaikken painavimmat veneet. Tämä kyseinen nosturi tulee vain yhtenä arkipäivänä Sandfalliin.

Suurin haaste tulee varmaan olemaan mastojen pystytys. Mastoja EI VOI viedä valmiiksi mastonosturin luokse, vaan ne valmistellaan muualla(ei veneiden vieressä) ja kuljetetaan sitten pystytettäväksi. Veneitä ei voi myöskään jättää nostolaituriin yöksi, sillä seuraavana aamuna lasketaan lisää veneitä kyljittäin. Uskon kuitenkin että hyvällä yhteistyöllä saamme tämän onnistumaan.

Mikäli joku haluaa että hänen veneeseen pystytetään masto autonosturilla, niin tämä onnistuu siten, että kyseinen vene lasketaan nostoviikonlopun SUNNUNTAINA viimeisenä.

Uutuutena olen tehnyt varauskalenterin mistä ilmoittaudutaan nostoon mukaan. Kalenterin laatikot ilmaisevat ainoastaan mukaan mahtuvien veneiden määrän ja kellonajoilla ei siis ole mitään merkitystä. Nostojärjestys katsotaan sitten paikan päällä.

Varauskalenteriin pääset tapahtumat sivun kautta tästä

Mikäli sinulla kysyttävää niin soittele minulle. Terv. Mika