PVK tiedottaa 2.3.2022

Kerhon johtokunta on päättänyt lisätä tiedottamista jäsenistölle ja julkaista tiedotteita ajankohtaisista asioista. Tiedotteet julkaistaa kerhon nettisivuilla ja Facebookissa.

Kerhon vuokrasopimus Paraisten kaupungin kanssa Snäckvikenin laiturista päättyy 2023. Johtokunta on perustanut laiturityöryhmän, joka selvittää ja tutkii erilaisia vaihtoehtoja ja niiden kustannuksia laituriasiassa. Päävaihtoehtoja on kaksi, uusi vuokrasopimus kaupungin kanssa tai vastaava sopimus Marina Pargasin kanssa. Kumpikaan ei ole halukas investoimaan uuteen laituriin, joten jos päädytään uuden laiturin hankintaan, se jää venekerhon vastuulle. Kaupunki omistaa nykyisen laiturin, mutta sopimuksen mukaan kerho ylläpitää sitä. Lisähaastetta tuleekin nykyisen laiturin jatkuvasta huoltotarpeesta ja siitä, että se alkaa olla teknisen elinkaarensa loppupäässä. Seuraavaksi johtokunnan nimeämät henkilöt käyvät Paraisten kaupungin kanssa neuvotteluja.

Kevätkokous pidetään tällä kertaa Sandfallin tiloissa 8.3. kello 18. Asialistalla on kesän ohjelma. Kutsu on lähtenyt sähköpostilla, jos et ole saanut sitä, jäsenrekisterissä ei ehkä ole osoitettasi tai se on väärä. Ilmoita uusi osoite kommodorille tai kerhon sihteerille.

Aurinkoista kevättä!