Helsingin venemessuille

Bussimatka Helsingin venemessuille. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Kirsti Bergendahlille, puh. 040-515 0781 tai s-postitse kirsti.bergendahl@pp5.inet.fi.

Venekokkaus-päivä

Sandfall

Venekokkaus-päivä Sandfallissa klo 11:00 alkaen. Paul "Pålle" Reuter laittaa venekeittiöön sopivaa ruokaa yhdessä osallistujien kanssa ja valmiit herkut nautitaan lounaaksi. Ilmoittautumiset viimeistään su 22.2.2015 Kirsti Bergendahlille, puh. 040-515 0781 tai s-postitse kirsti.bergendahl@pp5.inet.fi.

Junioreiden Vesipelastus päivä

Folkhälsan-talo Munkvikintie 31

PVK Junioreiden Vesipelastus päivä Ennen veneilykauden alkua on hyvä palauttaa mieliin miten pelastusliivit toimivat. Nyt on juniorijäsenillä mahdollisuus päästä kokeilemaan sisä-altaaseen pelastusliivien toimivuutta. Liivien tulee olla ehdottomasti puhtaat. Samalla harjoitellaan vesipelastusta. Lauantaina 14.3.2015 klo 10-14 Folkhälsan-talo, Munkvikintie 31. Altaaseen mahtuu 10 lasta kerrallaan. Vanhemmat voivat katsoa altaan reunalta. Pienempien uimareiden kanssa voi olla toinen vanhemmistaContinue reading "Junioreiden Vesipelastus päivä"

Kevätkokous

Sandfall

Kevätkokous Sandfallissa klo 19:00, missä vahvistetaan kesäkauden ohjelma.

Talkoot ja lohisoppaa Innamossa

Tarkoituksena on saattaa mainio kesäviettopaikamme kesäkuntoon. Kaikille riittää puuhastelua!

Kevätretki Gyltön rannikkolinnakkeeseen.

Kevätretki Gyltööseen 5–7.6. Kerhon retkillä pääsee tutustumaan toisiin kerholaisiin ja sellaisiin satamapaikkoihin, missä ei muuten ehkä tulisi pistäydyttyä. Kevätretkemme 5–7.6. suuntautuu Gyltön rannikkolinnakkeeseen, missä linnakkeen exkomendantti, luutnantti Mikko Holvitie toimii isäntänämme. Hän esittelee linnakkeen toimintaa kerholaisille lauantaina 6.6. Kiinnittymispaikan laiturin koordinaatit karttasivulla D728 ovat N 60°07,0’ E 021°29,7’. Lähestyttäessä on varottava oheiseen karttaan merkittyjä kiviä.Continue reading "Kevätretki Gyltön rannikkolinnakkeeseen."

Kesäretki Viron saarille

Lähtöpäiväksi on ajateltu 12.7. Kokoontuminen Örössa 11.7. Matkasuunnitelma tarkentuu myöhemmin.Tarkoituksena on, että venekunnat voivat tulla mukaan myös osaksi matkaa tai liittyä mukaan matkan varrelta. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan tälle retkelle, niin ota yhteyttä Olli Brunila puh. 040-575 5070 tai sähköpostitse myynti@markkinointibrunila.fi. Matkan pituudeksi ajateltu kaksi viikkoa. Ilmat ratlkaisee.

Junioriviikonloppu

Innamossa lasten ehdoilla. Ohjelmaa tarjoilee mm. lasten vanhemmat.

Rapukestit ja Örn-jollakisat Innamossa

Kilpaillaan kerhomestaruudesta Örn-jollapurjehduksessa. Illalla nautitaan rapuja omakustannushintaan. Ilmoittaudu viimeistään pe 17.8. Kirsti Bergendahlille, puh. 040-515 0781 tai s-postitse kirsti.bergendahl@pp5.inet.fi.