Iso 90 tn nosturi Sandfallissa

Sandfall

Iso 90 tn nosturi tulee Sandfalliin maanantaina 06.05.19 klo 08.00 nostamaan veneitä. Ilmoittaudu ja soita: Mika Forsman 0500528921

Kevätkunnostus- ja siivoustalkoot Sandfallissa.

Sandfall

Siivotaan ja laitetaan porukalla kerhon telakka-alue siistiksi ja ennen kaikkea viedään kaikki oman veneen kunnostuksessa käytetyt maalipurkit ym. jätteet pois telakointipaikalta. Oman veneen paikalle saa jäädä vain ja ainoastaan ve- neen pukki ja sen päällä talvisäilytykseen liittyvä ateriaali siististi pakattuna.

Viemerön nosturi tarvittaessa Sandfallissa

Sandfall

Viemerön nosturi tulee tarvittaessa Sandfalliin 9.5.19. Mukaan pääsee ilmoittautumalla ja sopimalla aikataulusta Pentti Aaltonen 0408443441

Mellan Tällholm talkooviikonloppu.

Tällholm

Laitetaan Tällholm kuntoon talven jäljiltä sekä valmistellaan grillikatoksen rakentamista.

Innamon kevättalkoot

Innamo

Innamon kevättalkoot iloisten isäntien ja lohisopan voimalla. Laitamme mainion saaritukikohtamme taas kesäkuntoon. Haluatko saunoa Innamossa? Ota osaa puushown merkeissä. Myös huoltotöitä ja siivousta riittää. Tule antamaan pa- noksesi aina mukaviin talkoisiin. Lisätiedot Loki lehdessä.

Junioriviikonloppu Innamossa

Innamo

Junioriviikonloppu Innamossa lasten ehdoilla. Ohjelman tarjoaa, ideoi ja toteut- taa Innamoon tulevien lapsien vanhemmat yhteisvastuullisesti.

LYS-purjehduskilpailu Innamo Runt sekä Rapukestit.

Innamo

LYS-purjehduskilpailu Innamo Runt sekä Rapukestit. Kepeämielinen purjehdus- tapahtuma. Ei tosikoille. Lisätiedot Loki lehdessä. Ilmoittautumiset Seppo Ruotsalainen 0400-740 650 tai kerhon face tai seppo.abiwi@gmail.com. Rapukestit lauantai-illalla omakustannushintaan. Raputarpeen mitoittamiseksi ilmoittautumiset Mikael Salonen 050-505 5036 tai kerhon face tai email: mikael.salonen1@gmail.com Lisätiedot Loki lehdessä.

Talkoot purjeveneilijöille, mastotelineen laajennus

Sandfall

Hyvät PVK:n purjeveneilijät, jos teillä on ollut masto säilytyksessä Sandfallin mastotelineellä, niin olette varmasti huomanneet, että teline on liian pieni ja sen käyttömukavuus ei paras mahdollinen sen täyttöasteen ja maan epätasaisuuden takia. Purjeveneiden määrä kerhossamme on kasvussa, joten asialle pitäisi jotain tehdä. Mastojen säilytysalue on riittävän suuri kahdelle mastotelineelle ja kevään -19 aikana saimme lahjoituksenaContinue reading "Talkoot purjeveneilijöille, mastotelineen laajennus"